Vi tilbyder alle former for murerarbejde

Kontakt os i dag

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialister i netpuds af husfacader

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?

Murermester Wilken leverer kvalitetshåndværk til private boligejere såvel som virksomheder fra nordkysten til Storkøbenhavn.

Vi lægger vægt på, at både vores resultater og service er af en høj kvalitet. Vi er derfor også yderst fleksible og med udvidede arbejdstider så godt som altid til at få fat på – også i weekender.

Vi laver især mange moderniseringer af badeværelser. Det kan være en totalrenovering eller blot en udskiftning af alle fliser, så badeværelset fremstår nyt og tidssvarende.

Desuden renoverer vi mange facader og skorstene med speciale i netpuds. Vi renoverer også betontrappen op til din entredør. Har du en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

For erhvervskunder laver vi en del facaderenoveringer og lægger fliser og klinker på gulve i showrooms, butikker, frisører, restauranter, mv. Her har vi fokus på langtidsholdbare løsninger, så vores kunders forretning fremstår præsentabel, velholdt og attraktiv for deres kunder. Kontakt os endelig for en god snak og et uforpligtende tilbud.

Husets facade er det første man ser

Trænger dit hus’ facade til en kærlig hånd? Murermester Wilken renoverer rigtig mange facader. Altid med udgangspunkt i din unikke bolig og dine specifikke ønsker.

Hvis facaden skal pudses op, bruger vi som oftest nye metoder med armeringsnet og fiberpuds/netpuds. Vi kan filtse facaden i forskellige farver og nuancer, så efterfølgende maling ikke er nødvendig. Denne metode er meget populær og giver et langt mere holdbart resultat end tidligere tiders pudsning, med garanti for at muren ikke slår revner.

Det er desuden muligt at lægge et lag isolering uden på husets facade, så du samtidig får opgraderet dit hus’ energimærkning, uden at det går ud over husets indre kvadratmeter.

Vi udbedrer naturligvis også sætningsskader og omfuger murværk, så dine mursten for alvor kommer til deres ret. Det handler naturligvis ikke kun om husets udseende, men i høj grad om fornuftig vedligeholdelse og kærlig omsorg for din bolig.

Uanset hvilken form for facaderenovering, dit hus har brug for, så leverer Murermester Wilken ethvert resultat med fin og færdig finish.

Sokkelpuds

Sætningsskader i murværket giver ofte genlyd i husets sokkel. Vi oplever derfor ofte et behov for renovering og pudsning af sokkelen i forbindelse med facaderenovering. Vi skræller det eksisterende puds på sokkelen af, udbedrer eventuelle skader og pudser sokkelen op på ny.

Sokkel- og facaderenovering i hele Nordsjælland – fra Liseleje til Storkøbenhavn.

Fliser og klinker

Murermester Wilken har stor erfaring med flisearbejde, og leverer udelukkende holdbare og smukke løsninger. Fra det mindste badeværelse til hundredvis af kvadratmeter gulve.

Fliser og klinker er det rustikke og solide valg til gulve såvel som til badeværelset.

Et flisegulv er nemt at rengøre og vedligeholde, og det slides ikke ned på samme måde som f.eks. et trægulv. Flisegulve er derfor ofte det foretrukne valg i entréen, bryggerset og køkkenet – såvel som i restauranter, showrooms, butikker og hos frisører, hvor mange mennesker færdes dagligt med deres udesko. Vi sørger for et snorlige og stabilt resultat med smukke fliser og klinker af god holdbar kvalitet.

På badeværelset er valget af fliser til gulve, vægge og bruseniche en vigtig del af hele rummets udtryk og atmosfære. Ved at udskifte alle fliser på badeværelset kan man derfor ændre badeværelsets stil markant, så man nærmest oplever det som et helt nyt rum. Samtidig er det en billigere løsning end en totalrenovering af badeværelset.

I få tilfælde har vi lagt fliser i forbindelse med udendørs trapper. Her kan du sætte et personligt præg og fremhæve din bolig positivt, allerede på vej mod hoveddøren. Det kan f.eks. være en god detalje til butikker og restauranter, som gerne vil skille sig ud.