Trænger dit badeværelse til en makeover?

Der er utrolig mange spændende muligheder, når du vil opfriske og opgradere dit badeværelse.

Kontakt os i dag

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialister i netpuds af husfacader

Badeværelser i Frederiksværk & Hillerød

Trænger dit badeværelse til en makeover? Der er utrolig mange spændende muligheder, når du vil opfriske og opgradere dit badeværelse.

Der er utrolig mange spændende muligheder, når du vil opfriske og opgradere dit badeværelse. Vi har masser af erfaring på området og bidrager altid gerne med råd og inspiration, så du får præcis det badeværelse, du drømmer om (eller som du ikke anede fandtes). 

 

Der findes løsninger i alle prisklasser, og vi guider dig til en god løsning, som både opfylder dine krav og ønsker og passer til dit budget. Vi begynder samarbejdet med en god dialog om dit projekt. Når vi kender dine mål og behov, kan vi bedst levere det du har brug for. Måske er en totalrenovering ikke det rette for dig, hvis du kan nøjes med at udskifte alle fliser på vægge, gulv og bruseniche – og stadig få en ny, moderne stil og et tidssvarende udtryk?  

Murermester Wilken påtager sig både små og store opgaver – og det er altid din tilfredshed, der er i fokus. Vi leverer nye badeværelser i hele Nordsjælland til både private boligejere og virksomheder. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere.

Kontakt os i dag