Renovering af skorstene

Der er derfor ofte bud efter os til renovering af en eller flere skorstene

Kontakt os i dag

Vi har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget

Vi står til rådighed alle dage fra klokken 6-18- også i weekenden

Specialister i netpuds af husfacader

Renovering af skorstene Frederiksværk & Hillerød

Skorstenen er hårdt udsat for vejr og vind. Der er derfor ofte bud efter os til renovering af en eller flere skorstene. Mange skorstene står i dag uvirksomme og kolde hen, hvilket gør dem endnu mere sårbare over for f.eks. frost. De spiller dog stadig en vigtig rolle i husets arkitektur. Huset ville simpelthen se mærkeligt ud uden en skorsten!

Renovering af en skorsten handler derfor både om, at huset skal præsentere sig fra sin bedste side – og om fornuftig og rettidig vedligeholdelse.

 

Murermester Wilken fjerner evt. gammel puds, udbedrer sætningsskader, udskifter revnede og flækkede mursten, fjerner porøse fuger, omfuger, og oppudser med fiberpuds/netpuds. Vi tilpasser naturligvis løsningen til den givne skorsten, dit hus og dine ønsker. Med omhyggeligt og grundigt murerarbejde bliver din skorsten langt mere holdbar og velbeskyttet fremover trods den udsatte position.

Kontakt os i dag

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.

KONTAKTINFORMATIOM

Obovej 9, 3360 Liseleje

Tlf. 40 40 99 71

Email: murermesterwilken@gmail.com

CVR: 39733196

Privatliv og cookies